Σχετικά με τα Κοσμήματα Nikolas Jewelry

Στην Όμορφη Ελλάδα, Δημιουργούμε, Χειροποίητα Ελληνικά Όμορφα Λαμπερά Κοσμήματα, με Ημιπολύτιμους Λίθους, Swarovski Κρυστάλλους και Preciosa όπως και με στοιχεία από τα περίφημα φυσητά γυαλιά Murano.
Όλα ξεχωρίζουν, με την εμφάνισή τους, τη μοναδικότητά τους, την υψηλή ακρίβεια, την εξαιρετική λαμπρότητα, διαχρονικότητα και βιωσιμότητα τους.
Ένα ζωντανό πάθος μας δένει με κάθε κομμάτι των κοσμημάτων, τα κοσμήματα σχεδιάζονται στο εργαστήριό μας και τα κομμάτια ενώνονται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, με βάση την ηθική προέλευση.
Προμήθεια των καλύτερων πετρών και λίθων από όλο τον κόσμο, μετά από ενδελεχή έρευνα βρίσκουμε, πολύτιμους μάστορες που προετοιμάζουν και φινίρουν με ειδικές πρακτικές τα καλύτερα ορυκτά.
Κατασκευάζουμε Χειροποίητα Κοσμήματα με Ημιπολύτιμους Λίθους, όπου η φυσική τους θεραπευτική δύναμη, χαρίζει ίαση και ισορροπία.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και οι αλυσίδες τα κουμπώματα και τα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία είναι από χρυσό Gold Filled 14K και Ασήμι S925.
Στο δέσιμο των κοσμημάτων χρησιμοποιούνται, νήματα από ατσάλι, χρυσό Gold Filled 14K και Ασήμι S925.
Τα Κοσμήματα μας είναι άριστης ποιότητας και ελέγχονται διεξοδικά κατά την ώρα την κατασκευής, δημιουργούμε άρτια, ωραία, λαμπερά, Ελληνικά Κοσμήματα!
Τα Κοσμήματα Nikolas Jewelry ξεκίνησαν από την αγάπη μας για το ωραίο, τη λάμψη, το φωτεινό και με αυτό ως ορίζοντα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τη δικιά μας πινελιά, στην oμορφιά!
Nikolas Jewelry προσθέτει λάμψη στη γοητεία την ιδιαίτερη δύναμη που έχει η ακτινοβολία και η χάρη της ομορφιάς!
Χειροποίητα Ελληνικά Όμορφα Λαμπερά Κοσμήματα, με Ημιπολύτιμους Λίθους, Swarovski Κρυστάλλους και Preciosa όπως και με στοιχεία από τα περίφημα φυσητά γυαλιά Murano.
Δείτε τη συλλογή μας!
Πατήστε την εικόνα.

Η έδρα μας βρίσκετε στο δήμο περάματος στη δυτική αττική.
Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά.
Διεύθυνση:
Nikolas Jewelry Κανάρη 21 Πέραμα 188 63 Ελλάδα, Αττική
Τηλέφωνο: 210 440 7070
Email: info @ nikolasjewelry . com

Δικτυωθείτε μαζί μας!

Εικόνα μετάβασης στη σελίδα μας Nikolas Jewelry στο Facebook
Εικόνα μετάβασης στο προφίλ μας Nikolas Jewelry στο Instagram
Εικόνα μετάβασης στο προφίλ  μας Nikolas Jewelry στο Twitter
Εικόνα μετάβασης στους πίνακες Nikolas Jewelry στο Pinterest
Εικόνα μετάβασης στο κανάλι μας Nikolas Jewelry στο Youtube


Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το blog μας!